Kiválasztottuk a hét legjobban tetsző tételt és sorba állítottuk őket. Bor-étel párosításhoz már meg van a saját metódusunk; kóstolunk, és kikérjük a profibbak tanácsait is, ezért kóstolási jegyzeteket is hozzáolvasunk vagy ízemlékeinkre hagyatkozunk, így pontosan meghatározzuk azokat az ízeket, amelyek mellé alapanyagot párosítunk. Ez a rész már sokkal szubjektívebb, a saját ízlelésünk, ízvilágunk és ízlésünk lenyomata, ami nem biztos, hogy minden (azért szerencsére a legtöbb) esetben megegyezik másokéval.
Az alábbi menüt állítottuk össze:Istenhozottpohár: Korai Piros Veltelini 2009
Csirke szárnya-combja, málna chutneyval
Rosé 2009
Céklaleves, koriander habbal
Merlot 2007
Konfitált kacsamáj, aszalt meggyel és pirított káposztával
Pinot Noir 2007
Hasaaljatekercs, pirított nudlival és lencsesalátával
Kékfrankos reserve 2007
Sajttal töltött bélszínvagdalt, vargányás palacsintával és hagymalekvárral
Cabernet Sauvignon selected 2003
Pezsgő sabayon, joghurt bavarois, alma-körte chutney, mandula crispy
Chardonnay pezsgő 2007
Szerettük a Taschner borokat! A pezsgő pedig zseniális volt!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése