Tehetség és elhivatottság, ez a két szó jellemzi legjobban Németh János borászt! Persze emellett még hosszan sorolhatnák János erényeit, mert egy szerény, a hivatásának elkötelezett tehetséges embert ismerhetünk meg János személyében. A borai pedig önmagukért beszélnek. Zseniális volt az egész borsor, de a Bikavér, a Porkoláb és a két Franc egyszerűen lenyűgözőek voltak. És ezt lehet még fokozni, mert Haraszti Zsolti vendég chefünk tökéletesen harmonikus ételeket készített a borok mellé. Aki nem volt itt, sokat vesztett!
Solier borvacsora - Szekszárdi borvidék
Németh János Pincészet
Istenhozottpohár:
Kékfrankos rosé 2011
Kacsamáj trüffel
Fidibusz 2009 (Zwiegelt 85%, Kadarka 15%)
Németh János Pincészet
Istenhozottpohár:
Kékfrankos rosé 2011
Kacsamáj trüffel
Fidibusz 2009 (Zwiegelt 85%, Kadarka 15%)
Sütőtök krémleves, kápia paprikával, tökmagolajjal, juhsajt habbal
Kékfrankos 2008
Kacsával és aszaltszilvával töltött raviolli, dió mártással
Sygno Bikavér 2009
Harcsapaprikás "juhtúrós sztrapacskával"
Porkoláb cuvée 2009 (Ca.Sauvignon60%, Merlot40%)
Szarvas bélszín, aszalt paradicsomos rösztivel, erdei gyümölcsös glace-szal
Cabernet Franc 2009
CF deszzert - Csokoládé, dió, szilva
Cabernet Franc 2007
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése