2011. december 20., kedd

Németh János Pincészet borvacsora képekben

Tehetség és elhivatottság, ez a két szó jellemzi legjobban Németh János borászt! Persze emellett még hosszan sorolhatnák János erényeit, mert egy szerény, a hivatásának elkötelezett tehetséges embert ismerhetünk meg János személyében. A borai pedig önmagukért beszélnek. Zseniális volt az egész borsor, de a Bikavér, a Porkoláb és a két Franc egyszerűen lenyűgözőek voltak.  És ezt lehet még fokozni, mert Haraszti Zsolti vendég chefünk tökéletesen harmonikus ételeket készített a borok mellé. Aki nem volt itt, sokat vesztett!

Solier borvacsora - Szekszárdi borvidék
Németh János Pincészet

Istenhozottpohár:
Kékfrankos rosé 2011

Kacsamáj trüffel
Fidibusz 2009 (Zwiegelt 85%, Kadarka 15%)

















Sütőtök krémleves, kápia paprikával, tökmagolajjal, juhsajt habbal
Kékfrankos 2008















Kacsával és aszaltszilvával töltött raviolli, dió mártással
Sygno Bikavér 2009
















Harcsapaprikás "juhtúrós sztrapacskával"
Porkoláb cuvée 2009 (Ca.Sauvignon60%, Merlot40%)


















Szarvas bélszín, aszalt paradicsomos rösztivel, erdei gyümölcsös glace-szal
Cabernet Franc 2009



















CF deszzert - Csokoládé, dió, szilva
Cabernet Franc 2007












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése