2012. január 18., szerda

Kiss Gábor borvacsora- Villány képekben

Egy elhivatott, szorgalmas és szerény embert ismerhetünk meg Kiss Gábor borász személyében és kiváló borait, melyek lenyűgözték és elégedettséggel töltötték el vendégeinket is! Gábor borait kóstolva megbizonyosodhattunk a filozófiájának valódiságáról, miszerint gondosan válogatott, szép, kézműves borokat szeretne a piacon tudni, a kezünkbe adni. 
Vendég Chefünk, Haraszti Zsolt ismét brillírozott és egy különleges menüsorral kísérte végig a borokat!

2012. Január 17.
Kiss Gábor borvacsora

Istenhozottpohár:
Rosé 2011

Mandarin mousse, fűszeres meggyzselével
Portugieser 2011




















Meggy krémleves, szilva habbal és fehér csokoládével
Codex Cuvée 2010

















Kacsamell érmék mesclun salátával, mogyoró dresszinggel és gránátalma gyönggyel.
Merlot 2008



















Szűzérmék tejszínes -szarvasgombás házi metélttel
és Pecorino sajttal
Cabernet Sauvignon 2008


















Vaddisznópofa étcsokoládé mártással, szederrel és burgonya fánkkal
Merum 2009 (Merlot-Cabernet Cuvée)
















Csokoládé textúrák, feketeribizlivel
Code Cabernet Franc 2009















Gábor, Zsolti, köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése