Egy elhivatott, szorgalmas és szerény embert ismerhetünk meg Kiss Gábor borász személyében és kiváló borait, melyek lenyűgözték és elégedettséggel töltötték el vendégeinket is! Gábor borait kóstolva megbizonyosodhattunk a filozófiájának valódiságáról, miszerint gondosan válogatott, szép, kézműves borokat szeretne a piacon tudni, a kezünkbe adni.
Vendég Chefünk, Haraszti Zsolt ismét brillírozott és egy különleges menüsorral kísérte végig a borokat!
Kiss Gábor borvacsora
Istenhozottpohár:
Rosé 2011
Mandarin mousse, fűszeres meggyzselével
Portugieser 2011
Meggy krémleves, szilva habbal és fehér csokoládével
Codex Cuvée 2010
Kacsamell érmék mesclun salátával, mogyoró dresszinggel és gránátalma gyönggyel.
Merlot 2008
Szűzérmék tejszínes -szarvasgombás házi metélttel
és Pecorino sajttal
Cabernet Sauvignon 2008
Vaddisznópofa étcsokoládé mártással, szederrel és burgonya fánkkal
Merum 2009 (Merlot-Cabernet Cuvée)
Csokoládé textúrák, feketeribizlivel
Code Cabernet Franc 2009
Gábor, Zsolti, köszönjük!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése