aki az autók javítását cserélte fel néhány éve a borkészítés
kreatív munkájára. Szekszárd kiváló fekvéseiben, többek között az
Iván-völgyben, a Szent Gál-dűlőben és a Cinka-hegyen található
ültetvényei 5,5 hektárt tesznek ki. Csaba számára nagyon fontos, hogy
boraiban a már szekszárdi márkajegynek tartott elegáns fűszeresség,
kerekség és egyensúly mindig megtalálható legyen.
Birtokméret: | 12 ha |
Fontosabb dűlők: | Iván-völgy, Görögszó, Nánai, Szentgál Szőlőhegy, Bencze, Baranya-völgy, Decsi Szőlőhegy, Bátai |
Jellemző szőlőfajták: | kékfrankos, kadarka, zweigelt, merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon, sagrantino, cserszegi fűszeres |
Éves termelés: | 60.000 - 70.000 palack |
Sebestyén Pince honlapja: http://www.sebestyen-szekszard.hu/
2017. február 21.. kedd 19:00
Sebestyén Pince borvacsora
Szekszárd lankáin folytatjuk borbarangolásunkat.
A borvidék pincészetei közül az egyik legkiválóbb Sebestyén Csaba Pincéje és borai! A birtok tulajdonos-borásza, személyesen mutatja be a borvidéket, a pincét és kiváló borait, amelyek mellé Chefünk, Haraszti Zsolt komponál ínyenc menüsort.
Istenhozottpohár: Cserszegi Fűszeres 2016
Rosé 2016
Almapüré, zöldségropogóssal
Kadarka 2015
Csalánleves húsgombóccal
Nánai Kékfrankos 2012
Sous vide csirkemell, retek kompóttal
Görögszói Merlot 2013
Sertés szűz, meggyes nudlival
Iván-völgyi Bikavér 2012
Grillezett érlelt marhafartő, aszalt szilvás jus-vel és velő felfújttal
Gradus 2013
Áfonya, Kókusz, étcsokoládé, fekete retek
BIZTOSÍTSA HELYÉT ASZTALFOGLALÁSSAL!
06-20-396-55-12
A borvidék pincészetei közül az egyik legkiválóbb Sebestyén Csaba Pincéje és borai! A birtok tulajdonos-borásza, személyesen mutatja be a borvidéket, a pincét és kiváló borait, amelyek mellé Chefünk, Haraszti Zsolt komponál ínyenc menüsort.
Istenhozottpohár: Cserszegi Fűszeres 2016
Rosé 2016
Almapüré, zöldségropogóssal
Kadarka 2015
Csalánleves húsgombóccal
Nánai Kékfrankos 2012
Sous vide csirkemell, retek kompóttal
Görögszói Merlot 2013
Sertés szűz, meggyes nudlival
Iván-völgyi Bikavér 2012
Grillezett érlelt marhafartő, aszalt szilvás jus-vel és velő felfújttal
Gradus 2013
Áfonya, Kókusz, étcsokoládé, fekete retek
Szeretettel várjuk!
Szoljár Csaba üzletvezető, Haraszti Zsolt Chef és a Solier Cafe csapata
06-20-396-55-12
A borvacsora ára 12.900,- Ft/ fő
Biztosítsa a helyét, asztalfoglalással!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése