Így szeretem az életet! Együtt, bio-módon, harmonikusan, természetesen, kiegyensúlyozottan. És nem csak a
család él így, hanem a boraink ízében is ugyanezt érezhetitek. Ez a természetesség alapú szemléletet a pincében a modern technológiával igen eredményesen egészül ki.
család él így, hanem a boraink ízében is ugyanezt érezhetitek. Ez a természetesség alapú szemléletet a pincében a modern technológiával igen eredményesen egészül ki.
A borászatot 2006 óta viszik ketten Birgittel, azt meséli, tökéletesen kiegészítik egymást. Itt minden családi kézben van a borászattól a marketingig, de Katrin szerint épp a változatos feladatok miatt hihetetlenül izgalmas az egész.
"A továbbiakban is a Természettel kívánunk együtt dolgozni, és az évjáratok egyediségét igyekszünk megőrizni, előtérbe helyezni."
A fiatal Pfneiszl generáció ötleteinek is van azért hely, akik a 2006-os szüret óta intenzíven kiveszik a részüket a gazdaságban folyó munkákból. Mind a pincében, mind a marketing területén a lányok - Birgit és Katrin - keze nyoma egyre inkább felismerhető, de első önálló boruk, a Sparkelina kóstolásakor érződik ez a leginkább.
Borfajták:
Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Zenit
Specialitás:
Sparkelina habzóbor, Távoli világ, Mentes szőlőlé
Termőterület: 27 ha
Sopron-Fertőrákos
Sopron lankáin folytatjuk borbarangolásunkat.
A borvidék pincészetei közül az egyik legkiválóbb a Pfneiszl Pincészet és borai! A birtok tulajdonos-borásza, személyesen mutatja be a borvidéket, a pincét és kiváló borait, amelyek mellé Chefünk,Fodor Sándor komponál ínyenc menüsort.
Istenhozottpohár: Rosé 2014
Merlot 2014
Kacsamáj mousse, meggyzselével
Újra Együtt Kékfrankos 2012
Kacsa consommé, üvegtésztával és kacsamellel
Tango 2011
Bárány lapocka, kukorica lepénnyel és szilva chitney-val
Távoli Világ 2012
Bélszín vagdalt, sütőtökpürével és aszalt szilvás jus-vel
Cabernet Sauvignon 2012- Hugó a nyomunkban
Konfitált vaddisznópofa, kápiás risottóval és ropogós malacfüllel
Kékfrankos 2011- Köszönet
Karobos-kardamomos brownie, áfonyás cékla mousse, étcsokoládé ropogós
Szeretettel várjuk!
A borvidék pincészetei közül az egyik legkiválóbb a Pfneiszl Pincészet és borai! A birtok tulajdonos-borásza, személyesen mutatja be a borvidéket, a pincét és kiváló borait, amelyek mellé Chefünk,Fodor Sándor komponál ínyenc menüsort.
Istenhozottpohár: Rosé 2014
Merlot 2014
Kacsamáj mousse, meggyzselével
Újra Együtt Kékfrankos 2012
Kacsa consommé, üvegtésztával és kacsamellel
Tango 2011
Bárány lapocka, kukorica lepénnyel és szilva chitney-val
Távoli Világ 2012
Bélszín vagdalt, sütőtökpürével és aszalt szilvás jus-vel
Cabernet Sauvignon 2012- Hugó a nyomunkban
Konfitált vaddisznópofa, kápiás risottóval és ropogós malacfüllel
Kékfrankos 2011- Köszönet
Karobos-kardamomos brownie, áfonyás cékla mousse, étcsokoládé ropogós
Szeretettel várjuk!
A borvacsora ára 11.400,- Ft/ fő
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése