2011. október 10., hétfő

Weninger Pincészet borvacsora

Októberben az Soproni borvidék lankáin folytatjuk borbarangolásunkat. A soproni pincészetek közül az egyik legkiválóbb a Weninger Pincészet, melynek csodálatos nedűi kihagyhatatlanok! Nagy örömünkre a pincészet borásza mutatja be a kiváló boraikat, amelyek mellé Vendég Chefünk, Fodor Sándor komponál ínyenc menüsort.

 Istenhozottpohár:
Pannónia  2010

Rózsaborsos sajt fondü, szegfűszeges meggyzselével
Sopron 3.0

Libamáj velouté, aszaltszilva mousse-szal, zsályás stanglival
Kékfrankos 2008

Őzgerinc  gombás kéregben , paszternák pürével, karamellizált szederrel és kakaóbab törettel
Merlot-Cabernet Cuvée 2006

Libacomb mignon, aszalt meggyes- lilakáposzta pürével, burgonyával
Frettner 2006

Glasszírozott marhaoldalas, krumplis rétessel és aszalt áfonyás jus-vel
Syrah 2005

MD- étcsoki, meggy, szilva, narancs, cékla, balzsamecet, earl grey tea
Merlot 2009

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése