Októberben az Soproni borvidék lankáin folytatjuk borbarangolásunkat. A soproni pincészetek közül az egyik legkiválóbb a Weninger Pincészet, melynek csodálatos nedűi kihagyhatatlanok! Nagy örömünkre a pincészet borásza mutatja be a kiváló boraikat, amelyek mellé Vendég Chefünk, Fodor Sándor komponál ínyenc menüsort.
Istenhozottpohár:
Pannónia 2010
Rózsaborsos sajt fondü, szegfűszeges meggyzselével
Sopron 3.0
Libamáj velouté, aszaltszilva mousse-szal, zsályás stanglival
Kékfrankos 2008
Őzgerinc gombás kéregben , paszternák pürével, karamellizált szederrel és kakaóbab törettel
Merlot-Cabernet Cuvée 2006
Libacomb mignon, aszalt meggyes- lilakáposzta pürével, burgonyával
Frettner 2006
Glasszírozott marhaoldalas, krumplis rétessel és aszalt áfonyás jus-vel
Syrah 2005
MD- étcsoki, meggy, szilva, narancs, cékla, balzsamecet, earl grey tea
Merlot 2009
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése