Novemberben az Egri borvidék lankáin folytatjuk borbarangolásunkat. Az Egri pincészetek közül az egyik legkiválóbb az Orsolya Pince, melynek csodálatos nedűi kihagyhatatlanok! Nagy örömünkre a pincészet borásza mutatja be a kiváló boraikat, amelyek mellé Vendég Chefünk komponál ínyenc menüsort.
Orsolya Pince
Solier borvacsora - Egri borvidék
Istenhozottpohár:
Hetedhét 2010 (100% Olaszrizling)
Lazactatár, vaníliás majonézzel és cukkinivel
Olaszrizling 2010
Gesztenye krémleves, szarvasgombás (terfézia) habbal
Abrakadabra 2009 (Olaszrizling - Chardonnay)
Kacsamell érmék, aszalt gyümölcsökkel
Kettőezerkilenc 2009 (Kékfrankos-Pinot Noir-Zweigelt)
Glasszírozott malac oldalas, "lencsefőzelékkel"
Syrah 2009
Bélszín érmék, céklás nudlival és meggyes glace-szal
Tehéntánc 2009 (Kékfrankos-Cabernet Franc-Merlot)
Étcsokoládé, meggy, túró, kapor, paprika
Százrejtekű 2009 (Merlot-Cabernet Franc-Syrah)
Vendég Chefünk Haraszti Zsolt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése