Szeptemberben a Balatonfüredi borvidék lankáin folytattuk borbarangolásunkat. A borvidék pincészetei közül az egyik legkiválóbb a Figula Pincészet és borai! A birtok borásza személyesen mutatta be a borvidéket, a pincét és kiváló borait, amelyek mellé Chefünk,Fodor Sándor komponált ínyenc menüsort.
Istenhozottpohár: Figula Sauvignon Blanc 2012
Csirke szuflé, marinált káposztával
Figula Csopaki Olaszrizling 2011 Válogatás
Sült kacsa consomé, kacsahúsos derelyével
Figula 7 Hektár 2011
Libamájas tavaszi tekercs, narancsos édeskömény chutney-val és mesclun salátával
Figula Szilénusz Cuvée 2007
Bundázott kacsagombóc, vajas burgonyapürével, áfonyás lilakáposztával
Figula Pécsely-Balatonszőlős Cabernet Sauvignon Válogatás 2011
Burgundi Vaddisznó pofa," galuskával"
Figula Fülöp 2006
Kapros túró mousse, mandulás jaconde piskóta, sárgabarackos puliszka
Figula Kései Pinot Gris 2011
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése