2013. október 24., csütörtök

Thummerer borvacsora képekben

Október 22-én az Egri borvidék lankáin folytattuk tovább a borbarangolásunkat. A borvidék pincészetei közül az egyik legkiválóbb a Thummerer Pincészet és borai és a birtok borásza, Lamport József, személyesen mutatta be a borvidéket, a pincét és kiváló  borait, amelyek mellé Chefünk, Fodor Sándor komponált ínyenc menüsort.

Istenhozottpohár:Bokréta Egri Cuvée 2012

Gőzölt fogas zöldségekkel és kamillás lime-os habbal
Egri Csillag 2012



Petrezselyem velouté, szilvás tekerccsel
Egri Kékfrankos-Merlot Rosé 2012


Vadnyúl pástétom, céklazselével és zöldfűszeres házi kenyérrel
Egri Cabernet Franc – Merlot 2011


Grillezett bélszín, borjúlábbal töltött derelyével és zöldségekkel
Egri Bikavér Superior 2009


Szarvas lábszár, gesztenyés-erdeigomba raguval és gyümölcsös burgonya roláddal
Egri Syrah Válogatás 2009


Earl Grey-s étcsokoládé mousse, kávés ropogóssal és feketeribizlivel
Vili Papa Cuvée 2006

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése