Október 22-én az Egri borvidék lankáin folytattuk tovább a borbarangolásunkat. A borvidék pincészetei közül az egyik legkiválóbb a Thummerer Pincészet és borai és a birtok borásza, Lamport József, személyesen mutatta be a borvidéket, a pincét és kiváló borait, amelyek mellé Chefünk, Fodor Sándor komponált ínyenc menüsort.
Istenhozottpohár:Bokréta Egri Cuvée 2012
Gőzölt fogas zöldségekkel és kamillás lime-os habbal
Egri Csillag 2012
Istenhozottpohár:Bokréta Egri Cuvée 2012
Gőzölt fogas zöldségekkel és kamillás lime-os habbal
Egri Csillag 2012
Vadnyúl pástétom, céklazselével és zöldfűszeres házi kenyérrel
Egri Cabernet Franc – Merlot 2011
Grillezett bélszín, borjúlábbal töltött derelyével és zöldségekkel
Egri Bikavér Superior 2009
Szarvas lábszár, gesztenyés-erdeigomba raguval és gyümölcsös burgonya roláddal
Egri Syrah Válogatás 2009
Earl Grey-s étcsokoládé mousse, kávés ropogóssal és feketeribizlivel
Vili Papa Cuvée 2006
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése