2011. március 11., péntek

Februártól-februárig 3.

2010  Szeptember
Cserszegi Fűszeres
Grillezett kecskesajt, kalács pirítóson,
mazsolás barack raguval
Édeskömény krémleves, körte chipsszel
Grillezett lazac filé, lazackaviáros citromos
vajszósszal, kapros párolt tökkel
Rózsaszín kacsamell, szőlőraguval
és darás metélttel
Csülöktekercs rókagomba szósszal és
zsemlegombóccal
Cserszegi fűszeres mousse, angolkrémmel
és flambírozott szőlővel

Jásdi – Cserszegi Fűszeres 2009
Frittman - Cserszegi Fűszeres 2009
Neszmélyi Cserszegi Fűszeres 2009




2010 Október- Heimann Zoltán Birtokbor

Bélszín carpaccio, diós-friss sajttal töltött,      
céklával
Szarvasgombás csicsóka krémleves,        
rozmaringos bárány fasírttal
Sült libacomb, lilahagymalekvárral         
és kukorica krokettel
Rózsaszín kacsamell, aszalt meggyel      
és paszternákszószos házi metélttel
Hasaalja tekercs, speclével („nokedli”)    
és erdei gombamártással
Gesztenyekrémes tarte,                
tonkababos csokoládé glazúrral

Heimann Zoltán
Birtokbor 2007






2010 December - Heimann Zoltán - Birtokbor
Kecskesajt torta, sült paprika salátával
Burgonya krémleves, tökmag pesto-val és konfitált borjú lapockával
Sertés szűz, kolbászos tarhonya rizottóval  
Bárányborda, sütőtökös derelyével       
Vörösboros kakas, vargányás pirított nudlival
Kávés-csokoládé pralinéval töltött palacsinta szeder mártással

Heimann Zoltán
Birtokbor 2007

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése