2010 Szeptember
Cserszegi Fűszeres
Grillezett kecskesajt, kalács pirítóson,
mazsolás barack raguval
Édeskömény krémleves, körte chipsszel
Grillezett lazac filé, lazackaviáros citromos
vajszósszal, kapros párolt tökkel
Rózsaszín kacsamell, szőlőraguval
és darás metélttel
Csülöktekercs rókagomba szósszal és
zsemlegombóccal
Cserszegi fűszeres mousse, angolkrémmel
és flambírozott szőlővel
Jásdi – Cserszegi Fűszeres 2009
Frittman - Cserszegi Fűszeres 2009
Neszmélyi Cserszegi Fűszeres 2009
2010 Október- Heimann Zoltán Birtokbor
Bélszín carpaccio, diós-friss sajttal töltött,
céklával
Szarvasgombás csicsóka krémleves,
rozmaringos bárány fasírttal
Sült libacomb, lilahagymalekvárral
és kukorica krokettel
Rózsaszín kacsamell, aszalt meggyel
és paszternákszószos házi metélttel
Hasaalja tekercs, speclével („nokedli”)
és erdei gombamártással
Gesztenyekrémes tarte,
tonkababos csokoládé glazúrral
Heimann Zoltán
Birtokbor 2007
2010 December - Heimann Zoltán - Birtokbor
Kecskesajt torta, sült paprika salátával
Burgonya krémleves, tökmag pesto-val és konfitált borjú lapockával
Sertés szűz, kolbászos tarhonya rizottóval
Bárányborda, sütőtökös derelyével
Vörösboros kakas, vargányás pirított nudlival
Kávés-csokoládé pralinéval töltött palacsinta szeder mártással
Heimann Zoltán
Birtokbor 2007
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése