2011. március 3., csütörtök

XXIV. Egri borvidék - St.Andrea Vegetáriánus-Bio borvacsora

Kedves barátaink; Balázs Bálint, környezeti társadalomkutató (essrg ) a regionális élelmiszerrendszerekről, Matthew Hayes, a Babatvölgyi Biokertészet Tanüzem vezetője  a biogazdálkodásról és a vegan életvitelről, Papp Gábor a St.Andrea Pincészet borásza, a vacsora mellé kóstolt kiváló borokról és a biodinamikus szölőtermesztésről mesélt és válaszolt a kérdésekre.
Bővebben...


Istenhozottpohár: St. Andrea - Akutyafáját fehér 2008

Sült retek, halványító zellerpürével
St. Andrea - Napbor 2008

Medvehagymakrémleves, grillezett tofuval
St. Andrea - Boldogságos 2008

Bundában sült feketegyökér, mesclun salátával
St. Andrea - Rosé 2008


Bulgurral töltött karalábé
St. Andrea -  Sziráki Chardonnay 2007

Eper sorbet, mentával és citromfűvel

Grillezett cukkini, tempura tésztában sült
bazsalikom levelekkel és sáfrányos rizottóval
St. Andrea - Örökké 2007

Feketeribizlis rebarbara - quinoa desszert
St. Andrea - Pinot Noir 2006

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése