Kedves barátaink; Balázs Bálint, környezeti társadalomkutató (essrg ) a regionális élelmiszerrendszerekről, Matthew Hayes, a Babatvölgyi Biokertészet Tanüzem vezetője a biogazdálkodásról és a vegan életvitelről, Papp Gábor a St.Andrea Pincészet borásza, a vacsora mellé kóstolt kiváló borokról és a biodinamikus szölőtermesztésről mesélt és válaszolt a kérdésekre.
Bővebben...
Istenhozottpohár: St. Andrea - Akutyafáját fehér 2008
Sült retek, halványító zellerpürével
St. Andrea - Napbor 2008
Medvehagymakrémleves, grillezett tofuval
St. Andrea - Boldogságos 2008
Bundában sült feketegyökér, mesclun salátával
St. Andrea - Rosé 2008
Bulgurral töltött karalábé
St. Andrea - Sziráki Chardonnay 2007
Eper sorbet, mentával és citromfűvel
Grillezett cukkini, tempura tésztában sült
bazsalikom levelekkel és sáfrányos rizottóval
St. Andrea - Örökké 2007
Feketeribizlis rebarbara - quinoa desszert
St. Andrea - Pinot Noir 2006
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése