2014. február 26., szerda

DiBonis borvacsora képekben

Február 25.-én a Szabadkai-Horgosi borvidék lankáin folytattuk a borbarangolásunkat.
Csodálatos borokat kóstoltunk, hozzá illő, ínyenc menüsor kíséretében:
 

Istenhozottpohár: DiSauvignon 2011


Vaníliás vajon sütött rákfarok, passion fruit coulis- szal és ananász chips-szel
DiChardonnay 2010


Paradicsomos gazpacho, málnával és aszalt paradicsomos grissinivel
DiRosé 2011



Kacsarilette, erdeigyümölcs chutney-val és balzsamos mesclun salátával
DiVranac 2009


Bélszín érme, füstölt libamájjal, meggyes tejes pitével és étcsokoládés glace-szal
DiFranc 2011


Szarvas tagine, zöldséges cous cous-szal
DiCabernet 2009


Secco desszert – Muskotályos pezsgő mousse, fűszeres alma-körte ragu, mandulás sablée
DiSecco Rosé 2010


Aszalt szilvás étcsokoládé praliné
Almados

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése