2014. június 19., csütörtök

Szepsy borvacsora képekben

Istenhozottpohár: Nyulászó Cuvée 2011.

Almapürével töltött zeller canneloni, gorgonzola habbal
Úrágya Furmint 2011.


Hideg tök velouté, harcsa fasírttal
Birtok Furmint 2012.


Nyúlgerinc filé citrusos bundában, "káposztasalátával" és szalonna morzsával
Királydülő Hárslevelű 2010


Borjúnyak, mustáros polentával, grillezett körtével és dió olajos jus-vel
Szent Tamás Furmint 2006


Grillezett kacsamáj terrin, sárgabarackos kuszkusszal, édeskömény zselével, karamellizált mandulával
Szamorodni 2009.


Szepsy desszert
mangó, sárgabarack, csokoládé, vanília, méz
Aszú 2006.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése