2016. augusztus 25., csütörtök

BigFoot Sörvacsora

Ismét Jogos a kérdés; Mit keres a csizma az asztalon?
Mit keres egy sörvacsora a borblogon?
Lehet-e a borvacsorákhoz hasonlóan, különleges sörsort összeállítani és mellé harmonikusan ételeket párosítani?

Nekünk meggyőződésünk, hogy Lehet!
SŐT, MI MÁR TUDJUK IS!!!!


2016.szeptember 23. péntek 19:00

A Sör Gourmet vacsorán a Sörfőző mester segítségével megismerhetjük a Domonyi Big Foot Sörfőzde különlegességeit, ízjegyeiket, kóstolási technikáját!

A kóstolt tételek és a melléjük párosított ételek harmóniájáról Haraszti Zsolt Chefünk gondoskodik!



Csodálatos Kézműves Söröket kóstolunk, hozzá illő, ínyenc menüsor kíséretében, a kóstoló mester szakértő közreműködésével.

Istenhozottpohár: Brand Ale - szűrt világos

Silver Street - világos búza, szűretlen
Szőlő mousse, vadrizzsel

Razzia - bak búza, szűretlen
Chilis banánleves, narancszselével és karamellel

Chicago - Alphonse Pale Ale
Bodzában párolt fogas, kukoricákkal

Ale Capone - IPA
Konfitált oldalas, zöldséges rizottóval

2222 - IPA
Bélszín vs. Nyúmáj, aszaltparadicsomos nudlival és fügés körtés chutney-val

Alcatraz - Robust Porter
Mogyorós-narancsos brownie, kávé mousse, vanília fagyi

Szeretettel várjuk!

Branda Gyula Sörfőzőmester Haraszti Zsolt Chef
és a Solier Cafe csapata


BIZTOSÍTSA HELYÉT ASZTALFOGLALÁSSAL!
06-20-396-55-12



A sörvacsora ára: 12.900,- Ft
Biztosítsa a helyét, asztalfoglalással!
http://solier.website-pages.eu/page.php?pa=c4d98e51-9414-73f2-0a1d-5176a6f20b3f
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése