2012. február 22., szerda

Szekszárdi Merfelsz borvacsora, képekben

Egy temperamentumos, szenvedélyes embert és borászt ismerhetünk meg Merfelsz Gábor személyében. Fantasztikus borainak izgalmas aláfestést adtak Haraszti Zsolti kiváló ételei. Ismét nagyon jó érzékkel párosította össze a borokkal a fogásokat! Gábor kézműves boraiból összeállított borsorban végig izgalmas, temperamentumos tételeket kóstoltunk, amelynek két legerősebb bástyája a Rosé és a Tsokoláta volt. Ezúton is köszönjük!

Istenhozottpohár:
Nero Rosé 2011

Áfonyás Panna Cotta, mandulával
Bel Canto 2010


















Burgonya krémleves harcsás derelyével és tejfölhabbal
Amoruso 2009

















Céklás rizottó érlelt sonkával és parmezánnal
Doppio 2008















Bélszínérmék szarvasgombás polentával és aszaltszilvás-meggyes glace-szal.
Esti csók2009



















Gyöngyhagymás őzragu, vargányás nudlival
Tűzvirág2009


















Csokoládé, szeder, meggy
Tsokolata 2009












Köszönjük Gábornak és Zsoltinak az élményt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése