2012. szeptember 27., csütörtök

Váli Péter borvacsora képekben

Egy rendkívül kedves és szenvedélyes embert és borászt ismerhetünk meg Váli Péter személyében, aki rendkívül tudatosan végzi hivatását. Fantasztikus borainak izgalmas aláfestést adtak Haraszti Zsolti Chef kiváló ételei. Ismét nagyon jó érzékkel párosította össze a borokkal a fogásokat! Péter kézműves boraiból összeállított borsorban végig izgalmas, testes tartalmas tételeket kóstoltunk, amelynek legerősebb bástyái az Olaszrizlingek, a Hárslevelű és a Kéknyelű volt, de rendkívül izgalmas volt a Pinot és a Pinot siller is Ezúton is köszönjük!


Istenhozottpohár:
Luca bora 2011

Zöldalma brulée
Olaszrizling 2011



Lazackrémleves tejszínes citrushabbal és fűszeres lazacos raviolival
Szürkebarát száraz( héjon tartva) 2011




Szőlőlevélbe bújtatott camembert, zöldségekkel
Kéknyelű 2011




Szarvasgombás csirkecomb terrin zellerpürével és ribizlivel
Pinot Noir-Siraz siller 2011



Kacsazúza és nyelv pörkölt, pirított házi nudlival.
Pinot Noir 2010



Sütőtök, alma, mandula, méz
Olaszrizling 2010 (késői szüret, édes)  













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése