Izgalmas kísérletben vettünk részt Demeter Endre barátunknál!
A moszkvai nemzetközi Eurázsiai borversenyen Nagy Arany érmet nyert a Demeter Király Aszú 2013, valamint a fehérboros sajtó díját elnyerte a Demeter Úrágya 57 Furmint 2015!
Ezen a fantasztikus elismerések okán kitaláltuk, hogy izgalmas játék lenne alapanyag/étel párosításokat találni a borok mellé!
A díjnyertes Úrágya57 Furmint és a KIRÁLY Aszú mellé párosítottunk alapanyagokat és a belőlük készült ételeket!
ÚRÁGYA 57 Furmint:
-Kecskesajt panna cotta, spárga, furmint sabayon
- Zöld gazpacho, citrus zselével és friss zöldekkel
- Grillezett lazac, ananászos kuszkusz salátával
- kacsamell, gombás polenta, birspüré, alma körte chutney
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése